OVER DEONA PROBEER HET NU REFERENTIES TEAM FAQ CONTACT SUPPORT
Deona neemt EasyDayCare en WinKind over!

Op 29 oktober 2018 heeft Deona het bedrijf Care4Kids - producent van de software EasyDayCare en Winkind - overgenomen. Vanaf 1 november zal het Deona team samen met de vorige eigenaars de support en evoluties naar aanleiding van wetswijzigingen in beide toepassingen verderzetten.

Over een periode van twee jaar worden de klanten van Care4Kids begeleid om over te schakelen naar het Deona product. Zo zullen deze gebruikers ook kunnen genieten van de Deona evoluties op vlak van o.a. pedagogische begeleiding, MeMoQ, begeleiders dashboard en het ouderportaal.

“Deze overname stelt ons in staat om ons team nog verder uit te breiden”, zegt Patrick Vrydaghs, General Manager van Deona. “We hebben de voorbije maanden ons R&D en helpdesk team reeds versterkt met 2 nieuwe medewerksters. We plannen om in 2019 nog extra medewerkers aan te trekken om het opleidings- en supportteam te versterken. Zo kunnen we het ritme van nieuwe ontwikkelingen maar zeker ook de snelheid en kwaliteit van onze dienstverlening nog verder verbeteren.”

Vanaf dinsdag 4 december organiseert Deona wekelijks webinars waarin de software gedemonstreerd wordt. Inschrijven kan via de Deona website waar u eveneens de functionaliteiten kan raadplegen en het team kan leren kennen.

Adeona is een Vlaams softwarehuis dat in 2014 werd opgericht. Het pakket wordt ontwikkeld met de nieuwste technologie en vanuit de dagelijkse praktijk in nauwe samenwerking met de eindgebruikers. Adeona en Care4Kids samen verzorgen de software en support voor meer dan 700 kinderdagverblijven en 2.000 onthaalouders en is daarmee de grootste aanbieder van software voor kinderopvang in Vlaanderen.
FOLLOW US Privacy Policy