OVER DEONA PROBEER HET NU REFERENTIES TEAM FAQ CONTACT SUPPORT
ANTWOORD OP
AL JULLIE VRAGEN
Hieronder vind je een korte lijst met de vragen die ons vaak gesteld worden. Heb je toch nog een andere vraag, contacteer ons dan zeker op info@kinderopvang-software.beWat is Deona? →
Als organisatoren van kinderopvang of onthaalouders begeleiden jullie kinderen tijdens de meest cruciale fase van hun leven. Bij Deona vinden het dan ook belangrijk dat jullie zich ten volle kunnen concentreren op het pedagogisch beleid en het bieden van kwalitatief hoogstaande kinderopvang Deona is een software pakket dat ontwikkelt is op maat van onthaalouders en kinderdagverblijven in Vlaanderen. Het pakket helpt je door je administratie drastisch te vereenvoudigen, de communicatie met de ouders te stroomlijnen en je planning overzichtelijk te houden.
Hoeveel kost het om Deona te gebruiken? →
De prijs is afhankelijk van het aantal kindplaatsen. Neem zeker een kijkje op volgende pagina waar je exact kan berekenen wat de kostprijs is:
Bereken je prijs
Waar komt de naam Deona vandaan? →
Deona komt van ‘Adeona’, een vrouwelijke Romeinse god die volgens de mythologie zou instaan voor een behouden thuiskomst van kinderen nadat ze een eerste keer het huis verlaten. De naam Adeona zou dan weer komen van het Latijnse ‘adeo’ of ‘dichtbij komen’. Een duidelijk knipoog dus naar kinderdagverblijven of onthaalouders die de rol van Adeona overgenomen hebben.
Hoe is het programma ontstaan? →
Begin 2011 zijn we gestart met onze eerste versie op vraag van enkele kinderdagverblijven in de buurt. Een jaar later zijn we erg nauw gaan samenwerken met 2 Antwerpse kinderdagverblijven (De Eerste Stapjes) om ons pakket steeds gebruiksvriendelijker en beter te maken. We zijn intussen vier en een half jaar verder en onze huidige klanten blijven ons inspiratie geven om nog vele jaren verder te gaan.
Is het mogelijk om andere software te koppelen aan Deona? →
Een heel aantal van onze klanten exporteert zijn of haar facturen naar een boekhoudpakket dat zij gebruiken of importeert aankomst- en vertrektijden die ze via een systeem van badges verzamelen. We bekijken graag samen welke aanpak jullie vandaag hanteren en op welke manier dat we Deona hier het beste inpassen.
Wat heb ik nodig om Deona te kunnen installeren? →
Een Windows PC of tablet met Windows Vista of recenter (Windows 7, 8 of 10.) Het is mogelijk om het programma ook op een ‘server’ te plaatsen waardoor het mogelijk wordt om Deona te gebruiken op andere toestellen zoals Mac, IPad of Android tablets. We bekijken graag samen wat de beste oplossing voor jullie is.
Ben ik verplicht om bij jullie een PC, tablet of scherm aan te kopen? →
Julie hebben geen enkele verplichting om nieuwe hardware aan te kopen. Als de hardware die jullie reeds hebben voldoet aan jullie verwachtingen kan de software hierop geïnstalleerd. Als jullie toch nieuwe hardware zou willen aankopen dan kies je zelf waar je dit koopt. We adviseren jullie graag op basis van onze eigen ervaringen.
Op welke manier wordt mijn jaarlicentie verlengd? →
Wij werken niet met een automatische verlengingen van jullie jaarlicentie. Dit wil zeggen dat jullie zelf beslissen of jullie tevreden waren van jullie ervaringen met ons programma en/of jullie opnieuw een jaarlicentie wensen te bestellen. Wij stellen onze klanten deze vraag ongeveer 30 dagen voor het verstrijken van hun jaarlicenties.
Wat is er inbegrepen in de prijs van de jaarlicentie? →
  • Het gebruiksrecht voor een onbeperkt aantal installaties van Deona op je PC’s in het kinderdagverblijf, op je kantoor of op een PC thuis.
  • Steeds toegang tot de laatste versie (nieuwe functionaliteiten, nieuwe vereisten van Kind & Gezin of andere instanties)
  • Hulp bij productvragen via telefoon of e-mail bij vragen.
De kostprijs is gebaseerd is op het aantal vergunde kindplaatsen, wat betekent dit? →
Op het moment van je bestelling wordt de kostprijs inderdaad berekend op het aantal vergunde kindplaatsen, aangegeven op jullie attest van Kind & Gezin. Dit heeft geen enkele impact of het aantal unieke kindjes die ingegeven kunnen worden. Op het moment van een licentievernieuwing wordt opnieuw gekeken naar het actuele aantal vergunden plaatsen om een herberekening te maken.
Kan ik verschillende toestellen laten synchroniseren met elkaar? →
Het is zeker mogelijk om de gegevens over verschillende toestellen heen te synchroniseren. We bekijken graag samen wat de beste oplossing voor jullie is.
Wat gebeurt er met mijn gegevens als we na een jaar een programma niet meer zouden willen gebruiken? →
Waar je ook beslist om je gegevens te bewaren, op een van jullie PC’s, op een server of online, de gegevens die jullie ingeven blijven altijd 100% jullie eigendom.
Zijn jullie op zoek naar collega’s? →
Zeker! Ben je een getalenteerd ontwikkelaar of iemand die de sector van de kinderopvang goed kent dan willen we graag met je spreken. Stuur hiervoor best een mailtje naar maxime@kinderopvang-software.beFOLLOW US Privacy Policy