OVER DEONA PROBEER HET NU REFERENTIES TEAM FAQ CONTACT SUPPORT

Deona en KidsKonnect bundelen de krachten


Het Deona Kinderopvang Software team kijkt trots en tevreden terug naar een geslaagde omschakeling van de Care4Kids klanten naar Deona en de uitbouw van ons professioneel full-service team. We starten een nieuw hoofdstuk als Belgische vestiging van de KidsKonnect groep waarbij we met Deona de lokale regelgeving en evoluties kort blijven opvolgen en ons aanbod kunnen uitbreiden met oplossingen uit het KidsKonnect gamma. Samen sterker.

Persbericht:
Vrijdag 27 augustus 2021 heeft Deona de krachten gebundeld met KidsKonnect, de Nederlandse softwareleverancier voor kinderdagverblijven, onthaalouders, buitenschoolse opvang en basisonderwijs.
Met ruim 25 jaar ervaring is KidsKonnect de softwarespecialist in Nederland. KidsKonnect biedt slimme, innovatieve en flexibele planning-, activiteiten-, en communicatiesoftware voor iedereen die betrokken is bij de kinderopvang. KidsKonnect is het bedrijf achter de producten KidsVision, Flexkids, Konnect, Kocon, DoenKids, Portabase, Van Madelief, Social Schools en The Nanny.

Patrick Vrydaghs, General Manager van Deona:
'Ik ben blij dat Deona onderdeel is van de KidsKonnect familie. Hiermee kunnen wij rekenen op de waardevolle know-how en expertise binnen het ervaren team. Daarnaast kunnen wij onze oplossingen sneller uitbreiden en nog beter aanpassen voor de markt. Onze focus blijft de Belgische markt.’

Michiel Cornelissen, CEO van KidsKonnect:
‘Ik ben trots dat we deze stap zetten en onze diensten kunnen aanbieden aan de Vlaamse markt. En daarnaast dat we ook in België met onze software een actieve bijdrage kunnen leveren aan de toegevoegde waarde die de kinderopvang speelt bij de ontwikkeling van jonge kinderen.’

Het gehele team van Deona blijft aan boord om de missie van KidsKonnect te ondersteunen in België. De kinderopvangsector voorzien van goede software die werk uit handen neemt, zodat de initiatiefnemers zich kunnen richten op waar het om gaat: de opvang en ontwikkeling van het kind.

Wat verandert er voor Deona gebruikers?

Niets. We blijven ons elke dag 100% inzetten om gebruikersvragen te beantwoorden en ons product te laten groeien. Het Deona team blijft bereikbaar zoals voordien, met dezelfde gezichten en hetzelfde enthousiasme.
Met de toevoeging van het KidsKonnect productengamma kunnen onze gebruikers in de toekomst beroep doen op een nog uitgebreider aanbod aan modules.
Meer weten over KidsKonnect? Surf naar https://kidskonnect.nl
FOLLOW US Privacy Policy