OVER DEONA PROBEER HET NU REFERENTIES TEAM FAQ CONTACT SUPPORT
Het Deona team
Klik op een foto voor meer informatie.
Maxime Sureda
Maxime Sureda
Hallo,
ik ben Maxime Sureda
Van opleiding ben ik Handelsingenieur en mijn achtergrond is Sales en Marketing bij Microsoft. Ik woon met mijn vrouw in Deurne samen met ons zoontje Lewis en ons dochtertje Julia. Mijn functie binnen het team is het best te omschrijven als productverantwoordelijke. Samen met een hele groep bestaande klanten bekijken wij hoe we onze volgende versies nog gebruiksvriendelijker en krachtiger kunnen maken. Daarnaast geef ik ook opleidingen aan onze klanten om ervoor te zorgen dat alle medewerkers zonder problemen aan de slag kunnen met onze oplossing.

Voor mogelijke vragen mogen jullie me zeker contacteren via
maxime@kinderopvang-software.be
Hallo,
ik ben Anne-Sophie Ruyssers
Ik ben reeds 10 jaar actief in de kinderopvang. Sinds 2008 heb ik mijn eigen groepsopvang en in 2013 hebben we een tweede vestiging open gedaan. Mijn taak binnen het team is dan ook om de nieuwe versies van Deona uit te testen met onze kinderverzorgsters en op basis hiervan eventuele aanpassingen door te geven. We blijven met ons team zoeken naar de nodige verbeteringen en hopen zo om Deona nog gebruiksvriendelijke te maken. Op deze manier proberen we de administratieve last zoveel mogelijk te drukken, zodat er veel tijd overblijft om door te brengen met de kindjes. Wat dat is uiteindelijk toch de reden dat we in de kinderzorg zijn gestapt!
Hallo,
ik ben Gunther Vrancken.
Al meer dan 15 jaar ben ik professioneel ontwikkelaar. In 2004 richtte ik een eigen bedrijf op, dat ondertussen honderden klanten heeft, verspreid over 5 landen, waaronder meerdere beursgenoteerde bedrijven. In 2010 werd de eerste versie van Deona ontwikkeld op basis van een sterke vraag vanuit de markt. Sinds dan werd het Deona pakket steeds verder uitgebreid en uitgebouwd. Momenteel ben ik verantwoordelijk voor de software ontwikkeling van Deona.
Hallo,
ik ben Luc Ruyssers
Mijn carriere is gestart in 1984 met het oprichten van CMS, een bedrijf waarin software ontwikkeld zou worden voor de rusthuissector. Na marktleider geworden te zijn in deze sector heb ik dit bedrijf verkocht in 2011.
Door de jarenlange ervaring in het maken van gebruiksvriendelijke software in de zorgsector draag ik nu mijn steentje bij in de ontwikkeling van Deona. Samen met het ganse team trachten we van Deona een vooraanstaande speler te maken in de automatisering van kinderdagverblijven.
Hallo,
ik ben Nathalie Ruyssers
Als doctor in de medische wetenschappen heb ik mijn carrière in 2012 grondig omgegooid en ben ik door mijn zus terecht gekomen in de sector van de kinderopvang. Naast verantwoordelijken binnen onze kinderdagverblijven proberen we ons ook op andere manieren actief in te zetten voor de sector. Als lector aan de Karel de Grote Hogeschool binnen de opleiding Pedagogie van het Jonge kind (2014-2016) kreeg ik meer zicht op de functie van pedagogische ondersteuners in ons werkveld. Verder ben ik ondervoorzitter van de Federatie Kinderopvang (een initiatief van Unizo) en ben ik plaatsvervangend vertegenwoordiger in het Lokaal Overleg Kinderopvang van de Stad Antwerpen. Binnen het Deona team brainstormen ons zus en ik samen over de implementatie van nieuwe ontwikkelingen in de sector in ons programma bv. het pedagogisch raamwerk, MeMoQ, ouderparticipatie,… .
Hallo,
ik ben Ninja De Bie
In 2006 ben ik afgestudeerd als bachelor in de toegepaste informatica. Sindsdien ben ik aan het werk als ontwikkelaar. Door de jaren heen heb ik al wat kennis en ervaring in software ontwikkeling opgedaan binnen verschillende bedrijven. Zelf breid ik mijn kennis ook verder uit door het lezen van IT boeken en heb ik in 2014 een post-graduaat mobiele applicatie-ontwikkeling behaald. Deze kennis en ervaring zet ik in om samen met het team de Deona software mee verder helpen uit te breiden.
Hallo,
ik ben Patrick Vrydaghs
Qua opleiding combineerde ik een bachelor informatica met een master in handelswetenschappen. Ik startte mijn carrière in 1984 bij een softwarehuis dat oplossingen maakte voor OCMW's, steden en gemeenten. In 1991 werd ik algemeen directeur en mede-vennoot van CMS nv waar we software ontwikkelden voor Belgische WoonZorgCentra en Europese verhuurbedrijven. Na marktleider geworden te zijn in de sector van de WZC verkochten we dit bedrijf in 2011. Als algemeen directeur van Adeona wil ik samen met ons team de kwaliteit van onze oplossing en dienstverlening borgen en inspelen op de evoluties en innovaties in de markt van de kinderopvang.

Voor mogelijke vragen kan u me best bereiken via
patrick@kinderopvang-software.be of 03 376 01 22.
Hallo,
ik ben Joren Claes
In 2018 ben ik afgestudeerd als Marketing & Eventmanager met reeds een voorkennis van Grafisch Design. Ik woon samen met mijn vriendin in het gezellige Limburg te Lummen. Mijn taken bij Deona zijn een beetje allround. Hoofdzakelijk geef ik eerste lijn support en opleidingen. Ik zorg ook dat prospecten via onze online demo Deona kunnen ontdekken. Ik krijg voldoening om mensen op een vlotte en spontane manier verder te helpen.
Hallo,
ik ben Wesley Verboven
Ik heb een bachelor in Art and Technologie meer bepaald Game design and Development. Hierdoor is mijn kennis en intresse in sofware ontwikkeling gegroeid. Daarnaast hou ik ook wel van een goede puzzel of een interessant probleem. De oplossing schuilt soms op een onverwachte plaats.
Hiermee probeer ik het Team van Deona als support te versterken.En jullie bij te staan als het even niet zou lukken.
FOLLOW US Privacy Policy