OVER DEONA PROBEER HET NU REFERENTIES TEAM FAQ CONTACT SUPPORT
Groepsopvang 'Crechendo' in Deurne Cristina Ramos, manager
──
We wisten dat we ooit digitaal moesten gaan, maar omdat we vreesden dat het veel te duur zou zijn en we het altijd zo druk hadden bleven we het maar uitstellen. Deona was voor ons een geschenkje dat de administratieve last aanzienlijk heeft verminderd. Persoonlijk vind ik dat Deona uitblinkt in toegankelijkheid: het is verassend betaalbaar, gebruiksvriendelijk en met de frisse gedrevenheid van haar oprichters is hulp en ondersteuning snel “onderweg”.
Kinderopvang ‘De Rupsepootjes’ in Munkzwalm Jonas De Decker, manager
──
Het programma lijkt op het eerste zicht misschien ingewikkeld maar eenmaal je het gebruik is het gebruiksvriendelijk. Deona heeft ons aangenaam verrast: het heeft meer functies dan wij hadden verwacht en het is een goed programma om de administratieve druk te verlichten. Onze werknemers vinden het aangenaam om mee te werken Eveneens wordt het goed onthaalt bij de ouders, zowel het mail systeem als de website.
Kinderopvang 'Pernukkeltje' in Torhout Wendy en Els, managers
──
Toen we de eerste keer ‘Deona’ te zien kregen, dachten we dat het moeilijk ging worden om er mee te werken, maar eigenlijk hadden we het mis. Hoe meer je er mee werkt hoe beter het gaat. Heb je een probleem, stuur je een mailtje of geef je een belletje en je wordt in de kortste keren geholpen, Deona heeft een super team, staan echt altijd klaar om te helpen waar het nodig is.
Bedankt Deona Team!
Kinderopvang ‘4KIDS’ in Diksmuide Brigitte en Katy, organisators
──
Wij Bibi en Katy van Kinderdagverblijf 4kids hebben samen een kinderopvang met een “Hart”. Maar er komt veel meer bij kijken dan “het zorgen” alleen. Dagelijks komt er heel wat papierwerk en controles aan te pas. Vroeger deden we dit allemaal op papier en werd het soms eens niet nauwkeurig genoeg uitgewerkt.
Toen leerden wij het ‘ Deona-software pakket kennen.

Iemand van het Deona team kwam op bezoek om het pakket voor te stellen en uit te leggen. De dame, Leentje was hartelijk en al even vriendelijk.
Wij waagden de sprong en als snel werd alles vlugger, preciezer en netter, voordeliger, vlotter. Eigenlijk was het een verademing voor ons.
Onze angst maakte plaats voor een trotse tevredenheid omdat het Deona software pakket ons kinderdagverblijf BETER maakte !!! Trots waren we als de eerste facturen uit de printer rolden die het Deona pakket netjes voor ons had uitgerekend. Deona doet veel meer dan dat, het is een All-Round pakket!

Meermaals had ik telefonische ondersteuning nodig omdat het één of het ander nog niet helemaal duidelijk was en steeds kregen we de hartelijke, vriendelijke Leentje aan de telefoon om ons te helpen en trouw bij te staan.

Dankuwel Deona
Dankuwel Leentje
Kinderdagverblijf '’t klimmertje' te Opwijk Ilse De Bondt, manager
──
Een kinderdagverblijf uitbaten is meer dan alleen de zorg voor kindjes. Ook hoort er heel wat administratie bij, wat niet altijd evident is om dit te combineren en alles tijdig rond te krijgen.
Facturatie, fiscale attesten, bezetting… en ook nog alles netjes klasseren wat een hoop papierwerk met zich meebrengt. ‘Deona’ kwam met de oplossing, alles in een mooi software- programma, geen papierbergen meer en geen onnodig rekenwerk. Alles standaard voorzien en hier en daar wat klikken. Dit pakket biedt je echt alle mogelijkheden van wat je erin wil opnemen. Het is zeer uitgebreid, maar eens je vertrokken bent, duidelijk en overzichtelijk.

En wat zeker niet onbelangrijk is om te werken met dit programma; bij problemen wordt je steeds snel geholpen, je krijgt telkens op een duidelijke, geduldige en vriendelijke manier ondersteuning. Dit is heel belangrijk bij de opstart van het programma en geeft je de nodige steun om verder te gaan als het even moeilijk is.

Echt waar Leen, ben je hiervoor heel dankbaar. Dank je wel hiervoor en ook de andere betrokken personen van ‘Deona’.
'De Eerste stapjes in Wilrijk Nathalie en Anne-Sophie Ruyssers
──
Wij zouden Deona absoluut aanraden aan andere kinderopvanginitiatieven. De software zorgt ervoor dat je je ten volle kan concentreren op de kwaliteit van je opvang. Kinderbegeleiders kunnen in weinig tijd erg veel informatie registeren en zijn dankzij het pedagogisch luik bewust bezig met hun aanbod voor kinderen. Mondelinge communicatie met ouders wordt op een eenvoudige manier aangevuld en het elektronisch heen- en weerschriftje geeft extra details mee over de dag van hun kinderen.

De software vormt een belangrijke ondersteuning voor onze organisatie zowel administratief als pedagogisch.
Hendrik De Pooter Manager kinderopvang ‘Bolliewollie’ in Brussel
──
consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis
FOLLOW US Privacy Policy